Vi har haft det toppen.

Det började rätt dåligt. Alice blev sjuk på flyget ner. Hade hög feber och vägrade erkänna att hon var sjuk. Livrädd att inte få bada på hela veckan. Det var mycket tårar först för att hon var sjuk och sedan för att hon fick så fruktansvärt ont i halsen. Och så ville hon inte visa oss hur dåligt hon mådde. 😦 Men vi fick dit läkaren redan på söndagen och hon fick pencillin som ändå verkade ganska fort. Men de första dagarna var det mycket med att bara få henne att må någorlunda med alvedon hela tiden och hålla sig ”lugn” så gott det gick.

Men förutom det har det varit bra. Vädret har varit helt kanon. Några kvällar blåste det mycket och sista dagen var det molnigt till och från.

Hotellet kan jag verkligen rekomendera. Mycket folk var det, men all inclusive har fungerat riktigt bra och det fanns många resturanger att välja på och god mat. Barnen har sprungit och hämtat dricka, glass, slusch, milkshakes hela tiden. 😉 Stranden var fantastiskt! Fast där ville ju aldrig de stora barnen vara, så vi var där när de var på Super Kids. Flickorna ville vara i poolen och stå på händer, göra volter och uppträdande hela tiden. De har inte skymtas så mycket över ytan alls den här veckan. 😉

Elias har njutit i fulla drag. Och var en liten fisk han med. Med armkuddar och simglasögon har han simmar runt i poolen hela veckan. Stranden gillade han med. Hoppade över vågorna, grävde i sanden och hade det hur gott som helst. På dagarna sov han (och Jocke) oftast middag en timma. För det blev sena kvällar med bra uppträdande och underhållning för hela familjen.
Runt poolen var det underhållning på dagarna med. Bamse och hans vänner kom ofta och hälsa på, det var poolparty, vattengympa, musiktävlingar osv.

Annonser